marți, 6 august 2013

Texte in engleza pentru copii

Este foarte important ca si copii sa invete limba engleza, o limba de circulatie internationala. Am selectat pentru voi mai multe texte in limba engleza pentru copii, usoare de citit si retinut ce le v-a dezvolta imaginatia copiilor.

Cum sa parcurgeti fiecare text? Aveti textul in limba engleza, pronuntia acestuia in limba engleza ca apoi sa urmeze traducerea in limba romana.

Primul text- Mingea rosie de pe podea


 Textul in limba engleza pentru copii


Pronuntia in limba engleza




Traducerea in limba romana



Mingea este pe podea. Este o minge rosie. Este o minge din cauciuc. Bebelusul  se uita la minge. Pisica se uita la minge. Pisica este neagra. Pisica se duce la minge. Pisica loveste mingea cu labuta ei. Mingea se rostogoleste pe podea. Bebelusul zambeste.

Textul 2- Aerul de afara

 

Pronuntia




Traducerea


Fereastra este deschisa. Aerul vine pe fereastra. Este aer cald. Este o zi calda. Aerul miroase ca painea. Miroase ca painea proaspata. Miroase bine. Il face pe baiat infometat. Baiatul merge in bucatarie. El face un sandwich. El sta jos. El mananca sandwichul.

Texte in engleza pentru copii- Ne imbracam

 

Pronuntia in limba engleza



Traducerea in limba romana


Baiatul isi pune ciorapii. El isi pune pantofii. El isi leaga sireturile. Merge pana la usa din fata. Apasa pe clanta. Deschide usa. Iese afara. Inchide usa in spatele lui. Merge pana in colt. El isi vede prietenul. Face cu mana la prietenul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu