joi, 8 august 2013

Texte in engleza pentru incepatori

Daca doresti sa inveti engleza rapid si usor atunci nu uita ca citirea si repetarea textelor in limba engleza este o modalitate foarte usoara dar la fel de eficienta.
De mic copil multi au invatat engleza de la desenele animate, daor ascultand asa zise "texte".

Am pregatit pentru voi mai multe texte in engleza pentru inecpatori. Momentan va prezentam cateva, text in limba engleza, text in limba romana si pronuntia in limba engleza. Urmariti site-ul nostru si veti avea parte de mai multe texte.

Mai jos ai si texte mai usoare si texte mai grele, in functie de ce nivel de inecpator ai.

Textul numarul 1

Engleza

texte in engleza pentru incepatori

Pronuntia




Traducerea




O femeie din maryland, USA, a reusit sa se salveze dupa ce masina ei a cazut de pe un pod chiar sub apa de sub el. Martorii au vazut cum se tinea de pietre. Au incercat sa o calmeze dar au chemat si ajutor. Soferul de 22 de ani s-a intors de la spital si este in regula. Este doar a doua oara cand o masina a cazut de pe acest pod.  Totusi, oamenii au inceput sa discute despre siguranta podului. Exista doua garduri dar este posibil sa fie construit si un al treilea in viitor.


Textul numarul 2


Engleza

 

Romana


Pisica isi linge labuta. Pisica isi linge burta. Cainele isi linge labuta. Cainele isi linge burta. Pisica sta in iarba. Cainele sta in iarba. Pisica se rostogoleste pe spate. Cainele se rostogoleste pe spate. Caine si pisica fac lucruri impreuna.
 



Audio

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu