miercuri, 14 august 2013

Texte in engleza traduse in romana

Am observat ca din ce in ce mai multe persoane care ajung pe site-ul nostru cauta texte in engleza traduse in romana. Probabil este foarte greu sa gasesti aceste texte, insa, dupa cum ati observat toate textele prezente la noi pe site au atat traducerea in limba romana cat si pronuntia in limba engleza.

Astazi avem pentru voi cateva texte in limba engleza, usoare, naturale. Ce intelegem prin naturale? Textele alese de noi sunt luate din articole de stiri reale, simplificate si adaptate pentru incepatori.

O fata foarte desteapta- A very smart girl

Textul in limba engleza

Audio in limba engleza


Traducerea in limba romana

O fata din Anglia a dat un test IQ. A obtinut 162 de puncte. Este maximum pentru acest test. Nu poti lua mai mult de atat. Ea este foarte desteapta. Familia este este foarte suprinsa. Stiau ca este desteapta dar nu stiau ca este cea mai buna. Nu le vine sa creada.

Fata are doar 11 ani dar are vise mari. Stie ce vrea. In viitor, ea vrea sa fie directorul unei banci sau Prim Ministru.

Cuvinte dificile : suprised= suprinsa, governor= sef, director

2 comentarii:

  1. este o greseala sa scrii more higher ! comparativul e doar higher !

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici la Traducere.org, puteți traduce cu ușurință textul românesc în peste 100 de limbi și puteți traduce, de asemenea, din peste 100 de limbi în limba română. Vizitați site-ul nostru web pentru a afla mai multe!

    RăspundețiȘtergere